Haku koulutukseen

Rikosseuraamusalan tutkintokoulutukseen on mahdollisuus hakea kahdesti vuodessa. Seuraava hakuaika on 12.-31.8.2024. Hakemus täytetään sähköisesti tällä sivulla.


Haku sähköisellä lomakkeella

Seuraava hakuaika tutkintokoulutukseemme on 12.-31.8.2024. Halulomake avautuu tällä sivulla haun alkaessa.

Hakemus tulee täyttää ja lähettää sähköisesti hakuajan loppuun mennessä. Tarkistathan ennen hakua, että täytät pääsyvaatimukset.

Hakulomaketta täyttäessäsi tarvitset tarkat tiedot suorittamistasi tutkinnoista ja työsuhteidesi kestosta. Tiedot tulee tarkistaa todistuksista, jotta ne tulevat oikein ja täsmällisesti. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia emme ota käsittelyyn. Tullessasi kuntokokeeseen tuo mukanasi kopiot hakulomakkeella mainituista työ- ja tutkintotodistuksista.

Jos työskentelet hakuaikana rikosseuraamusalan palveluksessa ja täytät pääsyvaatimukset, täytä hakulomakkeelta kohdat 1-3 ja jatkaa suoraan kohtaan 6.

Hakuvaiheen jälkeen

Hakuajan päätyttyä kutsutaan sähköpostitse joka vuosi erikseen päätettävä määrä hakijoita kuntokokeeseen. Kokeeseen pääsevät kaikki rikosseuraamusalalla jo työskentelevät hakijat, muilla hakijoilla jatkoon pääsyyn vaikuttaa aiempi työkokemus ja koulutus.

Kuntokokeen läpäisseet kutsutaan soveltuvuuskokeeseen , ja lopullinen valinta tehdään Supon turvallisuusselvityksen jälkeen.

Tammikuun 2024 hausta valittavien opinnot alkavat 2.9.2024. Elokuun 2024 hausta valittavien opinnot alkavat tammikuussa 2025. Katso valinnan tarkempi aikataulu .


Palaa sivulle tutkintokoulutus

Julkaistu 8.1.2024